Vasco Translator V4 fordítógép

Vasco Translator V4 fordítógép

1

Hely

Vasco Translator V4 fordítógép

Értékelés

9.9/10

  • több nyelven elérhető ügyfélszolgálat. Nagy képernyő, minden jól látható. 108 nyelv a fotófordító funkcióban és ingyenes, élethosszig tartó internet további költségek nélkül.

  • nincs fejhallgató-csatlakozó. Csak Bluetooth fejhallgatót tudunk használni, ami problémás lehet.

Ez abszolút szenzáció az elektronikus fordítók piacán. A Vasco Translator M3 fordítógép összes legmodernebb funkciójával és még sok mással rendelkezik. A hang-, fotó- és csoportos csevegések fordítása mellett szavakat, mondatokat és kifejezéseket is lefordíthat vele. Több nyelvet ismer, mint az M3.

Ez az univerzális fordítógép olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek segítenek az utazások során. A Vasco fordítógép ellenáll az ütéseknek, a pornak és a fröccsenő víznek, és ergonomikus, 5 hüvelykes képernyővel rendelkezik.

Nézzük meg, mit tud még a Vasco Translator V4 fordítógép:

  • Valós idejű hangfordítás. 76 nyelv áll a rendelkezésére, ami azt jelenti, hogy a világ lakosságának túlnyomó többsége megérti és megérti. Minden gördülékenyen működik, ami természetessé teszi a beszélgetést. Külföldi utazáskor kötelező.

  • Fénykép fordítás. Nagyon intuitív funkció, amely automatikusan felismeri az elkészített fénykép nyelvét. 108 nyelvet fordít le, ami több, mint a Vasco Translator M3 fordítógép. Különösen hasznos külföldi éttermi menük, újságok és figyelmeztető táblák lefordításakor.

  • Szövegfordítás. Ezzel a funkcióval azonnal lefordíthatja az egyes szavakat, rövid mondatokat és kifejezéseket. Ez a funkció 90 nyelvet tartalmaz! Különösen hasznos például, ha ismeretlen szavakat látunk épületeken, információs táblákon vagy egy repülőtéren.

  • Csoportos csevegés fordítás (MultiTalk). Itt létrehozhat és lefordíthat csoportos csevegéseket, és akár 100 résztvevőt is meghívhat. Különösen hasznos, ha különböző országokból származó emberekkel akarunk beszélgetni, például amikor külföldön munka során.

  • Ingyenes élethosszig tartó internet a fordításokhoz. Valószínűleg nem kell magyarázni, miért olyan hasznos ez a funkció. Jelenleg minden alkalmazás vagy fordítóeszköz működéséhez internet-hozzáférésre van szükség. Ahhoz, hogy külföldön csatlakozhasson az internethez, valószínűleg saját adatait kell használnia (ami a roaming költségek miatt drága lehet), vagy Wi-Fi hotspotot kell keresnie. És bár a legtöbb gyártó csak korlátozott internet-hozzáférést kínál, a Vasco Electronics univerzális fordítógép korlátok és többletköltségek nélkül biztosítja az internetet.

Érdemes megjegyezni, hogy a Vasco univerzális fordítógép működését a világ 10 legjobb fordítómotorja támogatja. Ez azt jelenti, hogy a fordítások rendkívül pontosak és kiváló minőségűek. A legtökéletesebb fordítópárok kerülnek kiválasztásra. Ha ehhez hozzávesszük a gyorsaságukat, akkor biztos lehet benne, hogy a beszélgetés természetes lesz. Arról nem is beszélve, hogy elkerüli a félreértéseket.

A telefonjára letölthető fordító alkalmazásoknak csak egy motorja van. Tehát az összes nyelvpárt ennek az 1 rendszernek a segítségével fordítja le. A Vasco univerzális fordítógép viszont azt az egy motort választja ki (10-ből), amely a legjobb eredményt nyújtja egy adott nyelvpár esetén.

Most beszéljünk a tervezésről. Elegáns, modern és kényelmes. A Vasco univerzális fordítógép 5 féle színben is elérhető, így kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Sőt, használhatja a képernyőn lévő digitális gombokat, vagy választhatja a fordítógép vezérlését az eszköz oldalán található fizikai gombokkal.

Az akkumulátor nagyon erős. Átlagos használat mellett 4-5 napig bírja. Elhagyhatjuk a szállodát, és biztosak lehetünk abban, hogy ez az univerzális fordítógép nem merül le egy óra használat után. Az okostelefonok viszont más alkalmazásokat is használnak, amelyek gyakran a háttérben működnek, így soha nem tudjuk biztosan, mennyi ideig bírja az akkumulátor.

A Vasco univerzális fordítógép jelenleg a legjobb ilyen típusú készülék a piacon.

Logo

Copyright © 2024 ranking-tłumaczy.pl