Vasco M3 Fordítógép

Vasco M3 Fordítógép

2

Hely

Vasco M3 Fordítógép

Értékelés

9.8/10

  • ingyenes és korlátlan élettartamig szóló internet, nagysebességű és pontosságú fordítások, modern külső, extra és egyedi funkciók, könnyű használat.

  • ha az akkumulátor töltöttségi szintje egy hónapig tartana, az lenne a tökéletes (ritkán használjuk ezt a szót!), egyébként egy komplett eszköz.

Ez az eszköz a második helyen végzett. Birtokol minden a tulajdonságot, ami a hibátlan beszédfordításhoz szükséges és tartalmaz több olyan alkalmazást, amit lehetetlen megtalálni máshol (legalábbis nem mindegyiket egyszerre).

A Vasco M3 Tolmácsgép beépített SIM-kártyával rendelkezik, amely közel 200 országban korlátlan és életre szóló internet-hozzáférést biztosít. Más szóval, soha nem fog többletköltségeket generálni, mivel gyakorlatilag bárhol működik a világon, és nem igényel megújítást vagy előfizetést.

Az extra funkciók:

  • A fotófordító nagyon egyszerűen működik, magától felismeri a forrásnyelvet!

  • Telefonhívás fordító, ami meglehetősen magától értetődő, az abszolút egyedi funkció a piacon, nem áll rendelkezésre semmilyen más eszközön a listán. Felhívhat egy üzleti partnert, mondjuk Kínában, vagy egy rokonát Európában, és mindketten folyékonyan beszélgethetnek telefonon, mindannyian a saját nyelvüket használva!

  • Csoportok és konferenciák fordító, az úgynevezett MultiTalk. Akár száz embert is összeköthet, akik több különböző nyelven beszélnek, hogy aktívan részt vehessenek ugyanazon a találkozón vagy beszélgetésben.

  • Alkalmazás a nyelvtanuláshoz, egy szórakoztató és okos kiegészítés, amely segít a kommunikációban.

Ez a beszélő fordító a világ 10 legjobb fordítómotorját használja annak érdekében, hogy a lehető legjobb nyelvpárt válassza ki az adott kommunikációs szituációban azért, hogy fordítások a lehető legjobb minőségűek legyenek, és a beszélgetés folyékonyan történjen. Az utóbbi nagyon természetesen jön, köszönhetően, hogy az anyanyelvi kiejtés elérhető szinte minden támogatott nyelven.

Mi is kellemesen meglepődtünk ennek a fordítónak a modern megjelenésén. Elérhető 6 színben, a készülék letisztult és ki merjük jelenteni hogy attraktív! Összehasonlítva bármely más készülékkel ezen a listán. A Vasco M3 beszédfordító is úgy néz ki, mintha egyenesen a jövőből érkezett volna. Mégis, nagyon könnyű használni, és tökéletesen illeszkedik minden kézbe és zsebbe. Belsejébe egy modern C típusú adapter által feltöltött, akár 180 órán át tartó, nagy teljesítményű akkumulátor van.

A Vasco M3 Fordítógép egy igazi tolmácsgép. Nincs előtte lehetetlen! Működését tekintve teljesen egyszerű és egyértelmű! Mindössze kettő darab gomb található az előlapon és további egy-egy gomb a két oldalon. Vásárlás után nem kell mást tennie, csak vegye ki a csomagolásból, kapcsolja be a hang fordító készüléket, válassza ki a két kívánt nyelvet és már mehet is a kommunikáció. A tolmácsgép használata teljesen egyértelmű a fiatal és az idősebb korosztály számára is. A beszélő fordító esetén nagyon fontos a precíz mikrofon! A Vasco csapata egy hatásos zajcsökkentővel látta el az M3 hang fordító gépet. Többé nem lesz gondja, ha egy forgalmas utcán szükséges használni a beszélő fordító készüléket.

Logo

Copyright © 2024 ranking-tłumaczy.pl