Travis Touch Go

Travis Touch Go

6

Hely

Travis Touch Go

Értékelés

7.6/10

  • elfogadható minőségben fordít.

  • hamis állítás a használt fordítómotorok számáról, és egyáltalán nem említik a fordítási pontossági arányt, amelyek mind kulcsfontosságú információk az elektronikus fordítók tudatos felhasználója számára.

Ez egy olyan eszköz volt, amivel nehéz helyzetben voltunk. Egy részről okosnak tűnik, és a gyártó szinte lehetetlen számú nyelvvel büszkélkedhet (155), másrészt viszont a fordítások némelyike nagyon rossz minőségű. Ezenkívül a nyelvek közül több mint 20 csak írásos fordításhoz elérhető, mivel nem állnak rendelkezésre beszédfelismeréssel vagy kiejtéssel. Egy beszédfordító számára ez hatalmas hátránya.

Félreértés ne essék, a készülék… működik. Az egyetlen feladatát végzi, a fordítások elégségesek - még ha nem is hibátlanok -, és ennyi. Bár meggyőződhettünk volna róla, hogy szemet hunyunk erre a kis kellemetlenségre, nem vehetjük észre a szakadékot a Travis és más vezető gyártók ajánlata között, amikor az internet-hozzáférésről van szó (amely nélkül valójában egyetlen elektronikus fordító sem tud fordítani).

Travis Touch Go SIM-kártyával 1GB adattal felszerelt, amely csak a vásárlástól 1 hónapig (vagy rövidebb, ha a felhasználó elhasználja a mennyiséget). Ezután a felhasználónak meg kell újítania az adatcsomagot évi 7500 Ft-ért, de ismét csak 1GB-ot ad nekik, ami azt jelenti, hogy ha gyakran használja a fordítót, mindig extra adatcsomagokat kell vásárolnia! Ezt nehéz megmagyarázni, tekintettel a többi versenytárs által könnyen elérhető megoldásokra.

Logo

Copyright © 2024 ranking-tłumaczy.pl