Pocketalk S

Pocketalk S

4

Hely

Pocketalk S

Értékelés

8.7/10

  • fotófordító, szép megjelenés és a készülék kis mérete.

  • túl nehéz és nem felhasználóbarát beszélgetési mód, a gyártó elkerüli megemlíteni a fordítási pontossági arányt, ami egy kicsit gyanús (különösen tekintettel arra, hogy a versenytársak szeretnek dicsekedni a számokkal ebben a kérdésben). Szintén nincs információ a használt fordítómotorok számáról.

Pocketalk két eszköze közvetlenül egymás mellé került a rangsorba, mivel nem sok különbség van közöttük. Mégis, egy kicsit jobban tetszett az "S" modell, főleg a fotó fordítási lehetőséggel, amely mindig hasznos kiegészítője egy elektronikus fordítógépnek. Egy dolog, ami zavar minket egy kicsit, az nem más, mint a túlságosan is bonyolult nyelvek közötti váltás a beszélgetés alatt - egy gomb közepén nem jelenti azt, hogy csak meg kell nyomni egy gombot. Valójában éppen ellenkezőleg. Meg kell nyomni egy kis nyilat a képernyőn, és csak ezt követően a nagy gombot közepén, mielőtt a külföldi barátja elkezd beszélni. Igen, mi is furcsának találjuk...

Ez egy tisztességes eszköz, amely lehetővé teszi a fordításokat bármely két nyelv között a 74 nyelv közül. A fordítás minősége kielégítő, de a gyártó soha nem említi meg, hogy hány fordítómotort használ, és hogy pontosan mennyire pontosak a fordítások.

Abból, amit teszteltünk, nem volt nagyobb probléma, hogy előre haladjunk, még akkor is, ha a fordítások nem voltak éppen kifogástalanok.

Egy praktikus fordítóeszköz, éppen elég a kevésbé igényes felhasználók számára. Több mint 70 nyelvet fed le, és a SIM-kártya lehetővé teszi a 2 éves fordítást a világ legtöbb országában. Egyike a kevés eszköznek a rangsorban, amely fotófordító lehetőséggel rendelkezik.

Logo

Copyright © 2024 ranking-tłumaczy.pl