Jarvisen

Jarvisen

3

Hely

Jarvisen

Értékelés

9.3/10

  • speciális szókincs, sebesség.

  • nagyon magas ár, meg kell újítani az internet-előfizetést, a világ országainak csak a felében működik.

Még mindig a 3. helyet tartja, csak, mint a korábbi kiadása. Jarvisen továbbra is szilárd és biztonságos választás, különösen azok számára, akik az egészségügyi, informatikai, jogi és pénzügyi szektorban dolgoznak, azonban nem sokat javult a tavalyi évhez képest, míg a versenytársak bátrabb lépéseket tettek.

Az akkumulátor üzemideje jelentős, készenléti üzemmódban akár 17 napig is tart (ami azt jelenti, hogy nincs használva fordításra, tehát mi értelme?). Bekapcsolt állapotban és az internethez való csatlakozás a kapcsolat típusától függően 6-10 napig tart. A gyártó azt állítja, nagy fordítási pontosság dolgozik, amit nehéz lehet elérni a valóságban, mivel a készülék csak 1 fordítómotorra támaszkodik minden nyelvpárnál.

Mint a legtöbb itt felsorolt eszköz, ez is SIM-kártyával kapható, és az ingyenes internet két évig tart mindössze. Ezután, annak érdekében, hogy továbbra is használja a fordítót, a felhasználónak meg kell újítania az adatcsomagot (ennek ára 15.500- 43.000 Ft között mozog). Jarvisen működik a "legnépszerűbb", vagy leggyakrabban úticélnak választott országokban a világon, így elegendőnek kell lennie egy átlagos nyaraló számára, hogy kommunikációs támogatást nyújtson míg külföldön tartózkodik.

Logo

Copyright © 2024 ranking-tłumaczy.pl