Íme, hogy melyik a legjobb fordító hanggal. Tekintse meg a rangsort. Vasco M3 Fordítógép és Vasco Mini 2.

Változások és újdonságok az elektronikus Fordítógépek piacán 2017

Önnek is van olyan érzése, hogy évről évre, vannak olyan termékek, technológiák ,melyeket valahol már látott? Pontosabban, úgy értem - látta őket a sci-fi filmekben?

Babel fish - füles fordító vagy tolmács már ebben az évben? Talán ebben az évben látni fogjuk a megfelelő fordítást támogató eszközök várt bemutatását? Minden arra utal, hogy igen. A technológia, amelynek célja, hogy lehetővé tegye a kommunikációt a két ember között, akik más nyelvet beszélnek, ez valós időben kéznyújtásra van.

Fellegzősen bejelentett 2016 nyarán az Illi bemutatója,nem vált valóra, talán ebben az évben a cég meglep minket, és kérhetünk majd egy csókot egy lánytó, aki nem beszéli a nyelvünket, egy kis szerkentyű segítségével, mely a nyakunkon lesz? 2016 évi reklám ígéretes volt.

A másik újdonság az elektronikus fordítók piacán lehet egy kicsi, fülhallgató, az úgynevezett Pilot. Modern külső alakja úgy néz ki, mint egy kis halé a Galaxisban utazó stopposok elbeszélésében. A készülék feladata, hogy egy fordítást végezzen valós időben két ember beszélgetése alatt, akik nem beszélik ugyanazt a nyelvet. És itt megint van egy meglehetősen érdekes, feltűnő romantikus tónus, reklám a határokon túli szerelemről .

A készülék bemutatóját 2017 májusára tervezték, de eddig csak a gyártó a pénzt gyűjti a potenciálisan érdekeltektől, akik meg kívánják vásárolni a terméket.

Nem hivatalos információk szerint tudomásom van arról, hogy a Vasco gyártócég is tervezi a fülhallgatós készülék piacra való bevezetését, amely lehetővé teszi két ember kommunikálását, végső soron még több emberét is. A gyártó a bemutatót idén május előtt fogja megtartani. Tehát azt látjuk, itt egy igazi fegyverkezési verseny, áll fent a vállalatok szakosodott termelésében, ami az elektronikus fordítókat illeti. Melyik lesz a legjobb, amelyik gyorsabban és hatékonyabban fogja piacra dobni a fordító készülékeket? a piacon? Vagy talán valaki más lep meg minket?