Ranking 2021

Változások és újdonságok az elektronikus Fordítógépek piacán 2017

Önnek is van olyan érzése, hogy évről évre, vannak olyan termékek, technológiák ,melyeket valahol már látott? Pontosabban, úgy értem - látta őket a sci-fi filmekben?

Babel fish - füles fordító vagy tolmács már ebben az évben? Talán ebben az évben látni fogjuk a megfelelő fordítást támogató eszközök várt bemutatását? Minden arra utal, hogy igen. A technológia, amelynek célja, hogy lehetővé tegye a kommunikációt a két ember között, akik más nyelvet beszélnek, ez valós időben kéznyújtásra van.

Fellegzősen bejelentett 2016 nyarán az Illi bemutatója,nem vált valóra, talán ebben az évben a cég meglep minket, és kérhetünk majd egy csókot egy lánytó, aki nem beszéli a nyelvünket, egy kis szerkentyű segítségével, mely a nyakunkon lesz? 2016 évi reklám ígéretes volt.

A másik újdonság az elektronikus fordítók piacán lehet egy kicsi, fülhallgató, az úgynevezett Pilot. Modern külső alakja úgy néz ki, mint egy kis halé a Galaxisban utazó stopposok elbeszélésében. A készülék feladata, hogy egy fordítást végezzen valós időben két ember beszélgetése alatt, akik nem beszélik ugyanazt a nyelvet. És itt megint van egy meglehetősen érdekes, feltűnő romantikus tónus, reklám a határokon túli szerelemről .

A készülék bemutatóját 2017 májusára tervezték, de eddig csak a gyártó a pénzt gyűjti a potenciálisan érdekeltektől, akik meg kívánják vásárolni a terméket.

Nem hivatalos információk szerint tudomásom van arról, hogy a Vasco gyártócég is tervezi a fülhallgatós készülék piacra való bevezetését, amely lehetővé teszi két ember kommunikálását, végső soron még több emberét is. A gyártó a bemutatót idén május előtt fogja megtartani. Tehát azt látjuk, itt egy igazi fegyverkezési verseny, áll fent a vállalatok szakosodott termelésében, ami az elektronikus fordítókat illeti. Melyik lesz a legjobb, amelyik gyorsabban és hatékonyabban fogja piacra dobni a fordító készülékeket? a piacon? Vagy talán valaki más lep meg minket?