Íme, hogy melyik a legjobb fordító hanggal. Tekintse meg a rangsort. Vasco M3 Fordítógép és Vasco Mini 2.

Az elektronikus fordìtògépek piaca

Az elektronikus fordítógépek piaca jelenleg rohamosan növekszik. A gyártók villámgyorsan újítanak és olyan azonnali fordításra képes készülékeket készítenek, melyek szinte az emberi fordítással megegyező eredményekre képesek.

A fejlettebb technológiának köszönhetően általánosságban (zajcsökkentett mikrofonok, kisebb készülékek, jobb szoftverek, stb...) kijelenthetjük, hogy az elektronikus fordítógépek a célnak megfelelőből kiemelkedőkké váltak. Sajnos a piac rossz minőségű fordítógépekben is bővelkedik, - néhányat nem is lehet megfelelő fordítónak nevezni; ezek készülékek, melyeknek szükségük van okostelefonra, és egy plusz alkalmazás segítségével működnek (melyek gyakran vírusokat tartalmaznak). Más fordítógépek megfelelőek, vagy éppen kitűnőek, de a hozzájuk tartozó SIM kártyáért és a drága tengerentúli Internet használatért fizetni kell, ahhoz, hogy használhassuk őket. Így eredményképpen a kedvező árú készülék használata pénznyelővé válik. Ezért döntöttünk úgy, hogy a fordítógépeket az alábbi szempontok szerint rangsoroljuk:

  • sebesség és a fordítás pontossága
  • funkciók
  • költségek (többletköltségek, Internet díja, stb...)
  • egyszerű használat és a készülék strapabírósága

Természetesen, ahhoz, hogy egy készülék felkerülhessen a rangsoroló listánkra, elektronikus fordítógépnek kell lennie, nem pedig egy fordítónak kikiáltott hangszórónak, ami okostelefonhoz csatlakoztatva működik egy alkalmazás segítségével. Nem csigázzuk tovább, vessen egy pillantást rangsorunkra, mely a napjainkban a piacon kapható legjobb elektronikus fordítógépeket mutatja be - biztos lehet benne, hogy ezek a fordítógépek jó minőségű, megbízható gyártóktól származó készülékek.