Cikkek

Íme, hogy melyik a legjobb fordító hanggal. Tekintse meg a rangsort. Vasco M3 Fordítógép és Vasco Mini 2.
Felvétel Dubaj látképéről sivataggal az előtérben.

Dubaj — miért érdemes ellátogatnia? GITEX 2021 és egyéb hírek

Az utóbbi időben sok minden történt Dubajban, többek között a világ egyik legnagyobb és legjelentősebb technológiai vására, a GITEX. Dubajban általában forró a hangulat – nem csak az időjárást illetően. A város számos turistát vonz a világ minden tájáról, akik szeretnék átérezni a híres sivatagi túrák izgalmát, valamint a világ legmagasabb épületének, a Burj Khalifának a meghódítását. Vonzó célpont az üzleti szakemberek és a befektetők számára is. Mondhatni egy igazán nemzetközi és multikulturális város, ami a világ minden tájáról fogad embereket.

Bővebben >>

A female traveler using a translation app on her cell phone

Hordozható tolmácsgép vagy fordító alkalmazás: melyik a jobb?

A többnyelvű kommunikáció fontos szerepet játszik a modern világban. Manapság egyre nagyobb jelentőséget kap a technológia fejlődése, az utazás megkönnyítése és a külföldi munkavállalás szükségessége.

Egy tolmács nem mindig elérhető, hogy segítsen Önnek. Így két megoldás lehetséges: megtanul egy új nyelvet, vagy igénybe veszi egy fordítógép segítségét. Mivel lehetetlen lenne minden alkalommal tolmácsot felkérni, amikor a munkahelyen vagy nyaraláskor egy másik nyelven kell megszólalni. Lássuk: zsebben hordozható digitális tolmácsgép vagy fordító alkalmazások?

Bővebben >>

A Vasco szövegfordító készülékei gyorsan és 96%-so pontossággal fordítanak szöveget.

5 Dolog, amit TUDNI érdemes, mielőtt beszéd fordítógép vásárlásába kezd

Fordítógépet szándékozik venni? Kezd elveszni a piacon fellelhető hordozható fordítógép kínálat között? Nem meglepő, ha így van. Számos zsebfordító jelent meg a piacon az elmúlt években.

Bővebben >>

A 2019-es év összegzése a fordítógépek piacán

A 2019-es év összegzése a fordítógépek piacán

2019 egy jó év volt a fordítógépek szempontjából, de az új készülékek fejlesztése megakadt, mert a világ megállt. Máris azon gondolkodunk, mit írjunk Önnek a következő évben. Akárhogy is, optimisták maradunk.

Bővebben >>

Az elektronikus fordìtògépek piaca

Az elektronikus fordítógépek piaca jelenleg rohamosan növekszik. A gyártók villámgyorsan újítanak és olyan azonnali fordításra képes készülékeket készítenek, melyek szinte az emberi fordítással megegyező eredményekre képesek.

Bővebben >>

Miért pont a Vasco Translator az ideális választás a nyelvtanuláshoz?

A nyelvtanulás lehetővé teszi Önnek, hogy megváltozzanak az utazási élményei, hogy könnyebben találjon munkát, hogy tanulhasson külföldön, hogy megismerhessen új kultúrákat, és hogy új barátokra tehessen szert.

Bővebben >>

Hogyan válasszunk elektronikus fordítógépet?

Először is, tegyük fel magunknak a kérdést: Miért van szükségem elektronikus fordítógépre? A célra vonatkozó kérdés fontos. Az elektronikus fordítógépek hordozható, mobil és könnyen kezelhető eszközök, melyek biztosítják az írott és szóbeli segítséget egyaránt egy idegen nyelv tanulása, vagy egy külföldi utazás során.

Bővebben >>

Hogy alakult az elektronikus fordítók piaca 2016 -ban összefoglaló

A 2016. évet tekinthetjük egy időben a nagy búcsúzkodások és fogadtatások évének. Volt több ismételt kiadás, és visszatérés. Észrevehető volt a z a tendencia, mely a hagyományos formáktól eltér az innovációs hardver körébe.

Bővebben >>

Változások és újdonságok az elektronikus Fordítógépek piacán 2017

Önnek is van olyan érzése, hogy évről évre, vannak olyan termékek, technológiák ,melyeket valahol már látott? Pontosabban, úgy értem - látta őket a sci-fi filmekben?

Bővebben >>

Ili hogy érdemes-e befektetni egy nem létező termékbe?

A világ minden táján hatalmas diadalt élveznek a mindenütt jelenlevő startupok Mik ezek? Hogyan működnek? Vajon működésükben tisztességesek? Miért annyira népszerű és jövedelmező ezek felpörgetése ?Ma megnézzük ezt a jelenséget közelebbről az elektronikus fordítók néhány példányán. Be kell vallanom, hogy a fellegzésen bejelentett idei évi elektronikus ili fordítóeszközök a Logbartól és a Pilot fejhallgatók a Waverly Lábastól bemutatója, inspirált ennek a cikknek a megírására.

Bővebben >>